v2 multi display

Support in english
Post Reply
Neakit
Posts: 2
Joined: Wed 22. Oct 2014, 08:56
Location: Australia - Perth

v2 multi display

Post by Neakit » Wed 22. Oct 2014, 14:40

Hi all,
designer2k2 and to anyone else who assisted with this project i take my hat off to you.
I am at the start of my own journey with making your display. I wish to use mine on a diesel tho. A rather old diesel (2002 :D ) its a 1hz powered landcruiser.
Im currently in the middle of making a compound turbo setup for my diesel and wish to monitor more than what the factory gauges let me with out my drivers seat turning into a cockpit.
i understand the display is capable of more than what i want it for, if i was to not use some functions like the rpm, tps or lambda will that have any implications on the running on the display?

Simon

User avatar
bofh
Posts: 622
Joined: Tue 1. Jun 2010, 19:01
Location: Saarland
Contact:

Re: v2 multi display

Post by bofh » Sun 26. Oct 2014, 20:24

Hi

Its ok to only connect the sensors you have. Missing sensors don't have any implications on the display.

Neakit
Posts: 2
Joined: Wed 22. Oct 2014, 08:56
Location: Australia - Perth

Re: v2 multi display

Post by Neakit » Mon 27. Oct 2014, 12:46

Cheers!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests